Hangman

Disclaimer, privacy, copyright

Disclaimer
Aan deze website is hard gewerkt door verschillende mensen. Desondanks kan de website foute informatie bevatten (door onvolledig of onjuist bronmateriaal of door menselijke fouten). De makers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud/mogelijke fouten op deze site. De input van de bezoekers op deze site is volledig in hun eigen naam en op eigen verantwoordelijkheid. VVJ behoudt zich het recht om niet-relevante informatie te verwijderen of aan te passen.

 

Privacy
Overeenkomstig de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8.12.1992 kunnen de organisaties of medewerkers ten allen tijde hun gegevens inkijken en eventueel wijzigen.

VVJ zal de adresgegevens niet doorgeven aan andere organisaties/bedrijven, maar enkel gebruiken voor eigen communicatie.

 

Copyright
je mag de informatie op deze website actief gebruiken. Wil je echter teksten, foto's of logo's overnemen in publicaties vragen we om een correcte bronvermelding te plaaten.

De gegevens op deze site kunnen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Mochten er op deze site teksten staan die ons volgens jou niet toebehoren, gelieve dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Meer informatie op info@dehangman.be of 03/821.06.00

 

Contact
Vereniging Vlaamse Jeugddiensten en -consulenten vzw
Vlaamse instelling voor jeugdbeleid
Vijverlaan 53, 2610 Wilrijk
T 03 821 06 00 |F 03 821 06 09

Met steun van de Vlaamse overheid